2023 års Klubbmästerskap går av stapeln lördag 7/10 och arrangeras i samarbete med Jämtland/Härjedalens Älghundklubb.

Tävlingscentrum blir Wikners i Persåsen.

Provmarkerna är runtomkring Persåsen i fjällnära marker i västra Jämtland.

Samling sker fredag 6/10 för presentation, lottning av provrutor samt gemensam middag. Mer exakta tider kommer med inbjudan till deltagande ekipage.

Vi kommer även i år köra livesändning med Tracker och förhoppningsvis även tillsammans med Allt om Jakt&Vapen där vi kör samma upplägg som ifjol som blev riktigt uppskattat av både tävlande och åskådare.

Anmälan

Rätt att anmäla har alla färdiga Jaktchampion med A-B höfter samt friröntgade armbågar och att ägaren är medlem i Svenska Jämthundklubben. OBS 1lott/hund

Klubbmästaren från 2022 Mörka Skogs J II Assar med Klas Staffas samt 12 tävlande till gör upp om årets klubbmästartitel. Av dessa är det 2 platser avsatt för norska hundar samt 2 finska hundar, anmäls det inte tillräckligt många utländska hundar så fylls platserna upp med svenska hundar.

Draging av hundar sker 12/8 i samband med Rättviksutställningen

OBS Sista anmälningsdag är 11/8!

Anmälningsavgift på 200:- sätts in på klubbens postgirokonto 1862899-0 insättning görs i samband med anmälan, ange: KM, namn, namn och regnr på hund. Vi kommer att ta ut en startavgift på 800:- för alla startande ekipage.

Skicka din anmälan till johnas.johnsson@jamthundklubben.nu

För mer info eller frågor kontakta tävlingsledning Johnas Johnsson

johnas.johnsson@jamthundklubben.nu eller 0730263004